a.s.r. zorgverzekering

Over a.s.r.

a.s.r. is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die een breed scala aan verzekeringen aanbiedt, waaronder zorgverzekeringen. a.s.r. zorgverzekering is onderdeel van a.s.r. en biedt een aantal verschillende zorgverzekeringen aan voor zowel individuen als gezinnen.

Een van de belangrijkste kenmerken van a.s.r. zorgverzekering is de keuzevrijheid die het biedt aan haar klanten. Zo kan je bijvoorbeeld zelf kiezen welke zorgverlener je wilt bezoeken en heb je de mogelijkheid om een eigen risico te kiezen. Daarnaast biedt a.s.r. zorgverzekering ook aanvullende verzekeringen aan, waarmee je extra zorgkosten kan vergoeden die niet in het basispakket zijn opgenomen. Het is bij Ditzo alleen mogelijk om online verzekeringen af te sluiten.

a.s.r. zorgpremie 2024

Premie vanaf:

€ 141,50 /mnd

Premie vanaf:

€ 158,95 /mnd

Premie vanaf:

€ 12,00 /mnd

a.s.r. Aanvullende zorgverzekering:

Er zijn in totaal drie verschillende aanvullende verzekering bij a.s.r. Zorgpolis, zorgbewust en Zorgbeter. Met deze pakketten kun je onder meer fysiotherapie, anticonceptie, kraamzorg, orthodontie en reisvaccinaties aanvullend verzekeren.

a.s.r. Tandartsverzekering:

Je kan bij a.s.r kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen.

Voordelen van a.s.r.:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

a.s.r. zorgverzekering vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of de aanbieding van a.s.r voor jou de beste deal is? Vergelijk dan nu hun zorgverzekering met die van andere verzekeringmaatschappijen met onze vergelijker. Je kunt je overstap naar een nieuwe verzekeringmaatschappij direct eenvoudig online regelen. Met de gratis overstapservice wordt jouw overstap snel en deskundig geregeld zodat jij snel kunt besparen op jouw zorgverzekering!

Contactgegevens a.s.r.:

Telefonische klantenservice
030 699 7930 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.

E-mailadres: 

Postadres
a.s.r.
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Vergelijk andere deals!
Sim Only
vergelijken
Centraal Beheer autoverzekering
Auto verzekering vergelijken
FBTO autoverzekering
Zorgverzekering vergelijken