Vind direct de beste Sim Only deal!

Vergelijk alle Sim Only deals:

Sim Only vergelijken

Sim only vergelijken? Bespaar op uw sim only abonnement door te vergelijken bij Goedkoperdanjedenkt. Wij zijn als onafhankelijk vergelijkingswebsite de beste keuze voor iedere consument. Denkt u eraan om vandaag nog uw sim only abonnement te vergelijken en over te stappen? Dan is dat ook zeker mogelijk bij ons. Vergelijk eenvoudig alle aanbieders, vul uw gegevens in onze calculator en vergelijk direct.

Waarom vegelijken bij Goedkoperdanjedenkt?

Omdat er tegenwoordig veel providers zijn, zijn er ook providers met een eigen vergelijkingswebsite. Dit zijn geen onafhankelijke websites. Deze vergelijkingswebsites laten niet de meest actuele data zien. Hierdoor bestaat de kans dat je teveel betaald. Goedkoperdanjedenkt is dan ook volledig onafhankelijk en laat alleen de meest actuele prijzen zien van providers. Wanneer u via onze website vergelijkt bent u er dus zeker van dat u altijd voordelig uitkomt.

Vergelijk Sim Only deals van:

T-Mobile internet

Hoe werkt het?

Om uw sim only abonnement te vergelijken, moet u zelf bepalen hoeveel belminuten en MB’s u maandelijks nodig heeft. Wanneer u dit weet kunt u de contractduur bepalen en het netwerk. U kunt tegenwoordig al kiezen uit een 4g of 5g netwerk. Wanneer u dit op een rijtje heeft vult u simpelweg alle gegevens in onze calculator. Onze calculator zal vervolgens de kosten van iedere provider berekenen gebaseerd op uw wensen. Hierna kunt u zelf bepalen welke provider het beste bij u past waarna u kunt klikken op de knop ‘’bekijk’’ om een sim only abonnement af te sluiten.

Internet MB’s meer belminuten?

Wanneer u kiest voor een simonly abonnement, stelt u deze ook geheel zelf samen op basis van uw behoeften. Zo kunt u kiezen uit het aantal MB’s en belminuten. Wanneer u veel telefonisch belt raden wij ook zeker aan om onbeperkt bellen te kiezen. Maakt u veel gebruik van zware bestanden of filmpjes die u bekijkt? Dan is het verstandig om te kiezen voor onbeperkt internet.

Meer diensten vergelijken?

Naast het vergelijken van sim only abonnementen is het ook mogelijk om mobiele toestellen, energie, verzekeringen en nog veel meer diensten te vergelijken. Vergelijk vandaag nog via onze onafhankelijke website en zie direct of u voordeliger uitkomt.

Vergelijk andere deals!

Ziggo internet

Internet & TV
vergelijken

Essent actie

Energie
vergelijken

Mobiel
vergelijken

Veelgestelde vragen

Sim Only betekent een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon. Je ontvangt alleen een nieuwe simkaart van de nieuwe provider. Dit is een prima keuze als je nog een goede telefoon hebt. Bovendien is het tegenwoordig in veel gevallen zo dat je een BKR registratie krijgt als je een abonnement afsluit waarbij je wel een nieuwe telefoon krijgt. Dit wordt volgens de wet namelijk gezien als lening, je betaalt de telefoon namelijk af middels je abonnementskosten.

Voor het gebruik van Sim Only moet je smartphone simlockvrij zijn. Je toestel heeft vaak een simlock als je deze samen met een abonnement hebt aangeschaft. Hiermee kan de provider voorkomen dat je het toestel gedurende de contracttermijn van het abonnement gebruikt voor een ander (goedkoper) abonnement bij een andere concurrerende provider. De simlock kun je altijd na één jaar kosteloos laten verwijderen. Hiervoor moet je bij de provider die het toestel heeft geleverd een zogenoemde unlockcode aanvragen. Met deze code kun je je telefoon simlockvrij maken en dus geschikt maken voor Sim Only abonnementen en prepaid van alle providers.

Als je je smartphone binnen het eerste jaar simlockvrij wilt maken dan kun je de benodigde code tegen betaling aanvragen bij de provider.

Ja, dat kan in alle gevallen en heet nummerbehoud. Bij het online afsluiten van een abonnement krijgt je altijd de optie om je huidige nummer mee te nemen. Het is echter wel zo dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. Bij sommige abonnementen is nummerbehoud gratis, bij anderen kan het eenmalig 5 euro tot 25 euro kosten.

Als je gebruik wilt maken van nummerbehoud is het belangrijk dat je niet zelf je abonnement opzegt bij je huidige provider! Dit zal de nieuwe provider voor je doen.

De G in 4G en 5G staat voor Generatie, dus 4G betekent 4e generatie netwerk en 5G 5e generatie netwerk. 5G is dus een nieuwere techniek waarbij hogere snelheden mogelijk zijn, volgens de belofte zo’n 10 keer sneller dan 4G en daarmee ook sneller dan WiFi verbindingen. In de praktijk is de snelheid echter afhankelijk van je bereik ter plekke.

De meeste GSM abonnementen leveren tegenwoordig 5G, maar er zijn ook nog goedkopere abonnementen waarbij je alleen de beschikking hebt over 4G. Als je eigenlijk helemaal geen internet op je mobiel nodig hebt of als je het alleen gebruikt voor Whatsapp, e-mail en verder eigenlijk weinig of niks, dan kun je nog prima uit de voeten met 4G. Wil je echter ook video’s of TV gaan kijken, of realtime willen gamen op je smartphone, of je smartphone gaan gebruiken als hotspot voor je tablet of laptop (tethering genoemd), dan is 5G onontbeerlijk.