Zakelijke autoverzekering vergelijken

Regel uw zakelijke autoverzekering snel en moeiteloos online zonder tussenpersoon. Wij bieden een 100% onafhankelijke en eerlijke vergelijking, waardoor u vandaag nog verzekerd kunt zijn met de beste deal voor uw bedrijf. We hebben de beste deals met zorg samengesteld.

Meest gekozen zakelijke autoverzekering:

Zakelijke autoverzekering
Aantrekkelijke premie
Vervangend vervoer (bij WA Beperkt Casco en WA Casco)
Onbeperkt aantal kilometers rijden, ook privé
Eenvoudig schade afhandelen
Zakelijke autoverzekering
Aantrekkelijke premie
Diverse dekkingen mogelijk
Ook voor elektrische auto’s
Jij kiest zelf aanvullende verzekeringen, zoals pechhulp of een ladingverzekering.
Zakelijke autoverzekering
Lage premie en tot 80% no-claimkorting
Schade snel en vakkundig afgehandeld
Pakketkorting tot 10% - zonder maximumbedrag
Geen winstoogmerk

Wat is een zakelijke autoverzekering?

Dit is een verzekering voor uw auto die u voor werk gebruikt, zoals klantenbezoeken. Ook als u uw auto meer privé dan voor werk gebruikt, is een zakelijke verzekering nodig. Het goede nieuws? Deze verzekering dekt ook uw privéritten. Dus als u uw auto voor werk gebruikt, kies dan voor een zakelijke autoverzekering.

Bedrijfsautoverzekering berekenen:

Het berekenen van de premie voor een bedrijfsautoverzekering hangt af van verschillende factoren, waaronder:

De hoogte van je bonus-maluskorting is afhankelijk van het aantal jaren dat je schadevrij hebt gereden. Je korting kan hierbij oplopen tot 75%. Dit wordt ook wel no-claimkorting genoemd. Heb je ergens anders een autoverzekering gehad? Dan neem je de schadevrije jaren over die je daar hebt opgebouwd. Je bonus-maluskorting is maar op één auto tegelijk van toepassing.

Zakelijke autoverzekering vergelijken:

Dit is een verzekering voor uw auto die u voor werk gebruikt, zoals klantenbezoeken. Ook als u uw auto meer privé dan voor werk gebruikt, is een zakelijke verzekering nodig. Het goede nieuws? Deze verzekering dekt ook uw privéritten. Dus als u uw auto voor werk gebruikt, kies dan voor een zakelijke autoverzekering.

Bedrijfsautoverzekeringen vergelijken:

Overweegt u om uw zakelijke auto te verzekeren? Het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen is een verstandige stap om geld te besparen en de best mogelijke dekking te vinden. Maar hoe kunt u dit het beste doen? Hier zijn enkele tips om op een goede manier zakelijke autoverzekeringen met elkaar te vergelijken:

  1. Bepaal uw behoeften: Analyseer uw specifieke zakelijke behoeften, zoals het type voertuigen en de gewenste dekking.

  2. Vergelijk dekking en premies: Vergelijk dekkingsopties en premies van verschillende verzekeraars om de beste waarde te vinden.

  3. Lees klantbeoordelingen: Bekijk klantbeoordelingen en recensies om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de dienstverlening.

Het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen is een belangrijke stap om de juiste dekking te vinden en geld te besparen. Neem de tijd om zorgvuldig te vergelijken en de juiste keuze te maken voor uw bedrijf.

Welke zakelijke autoverzekering zal ik kiezen?

WA verzekerd

Een verzekering met minimaal Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Hiermee verzeker je je tegen schade die je veroorzaakt bij anderen. Doorgaans wordt voor bedrijfsauto’s ouder dan 10 jaar voor deze dekking gekozen. 

Beperkt Casco verzekerd

Beperkt Casco (ook WA Plus genoemd) verzekert je ook voor schade door externe factoren, bijvoorbeeld tegen een omvallende boom bij storm of schade door steenslag. Meestal wordt deze dekking gekozen voor bedrijfsauto’s van 6 tot 10 jaar.  

All Risk verzekerd

Dit is de meest uitgebreide dekking en verzekert je ook tegen schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt en tegen vandalisme. Bijvoorbeeld schade doordat je tegen een paaltje aanrijdt. All Risk wordt meestal voor bedrijfsauto’s tot 6 jaar oud gekozen.

Bekijk de bedrijfsautoverzekering deals van:

Veelgestelde vragen

Wij kunnen voor verzekeringen geen inhoudelijke vragen beantwoorden of persoonlijk advies geven. Voor vragen en advies verwijzen wij je graag door naar de betreffende verzekeraar.

Een bedrijfsauto is een auto die u zakelijk gebruikt en die voorkomt in de boekhouding van uw bedrijf. Het maakt hierbij niet uit of de auto op uw eigen naam staat of op naam van uw eenmanszaak, VOF of BV. Iedereen met een geldig rijbewijs mag in deze bedrijfsauto rijden.

In Nederland is een bedrijfsautoverzekering met minimaal WA dekking verplicht voor alle bedrijfsauto’s die gebruik maken van de openbare weg.

Als je (tijdelijk) geen gebruik maakt van de openbare weg, dan kun je de bedrijfsauto laten schorsen bij de RDW. Tijdens een schorsing kun je ook de bedrijfsautoverzekering opschorten of opzeggen. Denk eraan dat de bedrijfsauto dan ook niet geparkeerd mag zijn op de openbare weg.

Als je een autoverzekering afsluit en je wilt die direct of binnen enkele dagen in laten gaan, dan krijg je vaak eerst een voorlopige dekking. Dit betekent dat de verzekeraar je aanvraag nog moet beoordelen, maar dat je tot die tijd in ieder geval verzekerd bent indien je schade veroorzaakt.

Meestal hoor je binnen maximaal 5 werkdagen of je wel of niet definitief geaccepteerd bent voor de verzekering.

Ja, het aantal schadevrije jaren wordt altijd overgenomen door een nieuwe verzekeraar.

De auto moet door jou verzekerd zijn zodra deze op jouw naam is overgeschreven. Je kunt de verzekering van te voren al afsluiten en in laten gaan vanaf de dag dat de auto op jouw naam staat. Je hebt voor het afsluiten van een autoverzekering wel de meldcode nodig die op het kenteken staat. Als je de verzekering van tevoren wilt afsluiten vraag dan deze meldcode alvast op bij de verkoper.

Vergelijk andere deals!

Sim Only
vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken

Ohra logo

Zorgverzekering vergelijken