CZ zorgverzekering

Over CZ

CZ zorgverzekering, een vooraanstaande speler in de Nederlandse zorgmarkt, staat bekend om zijn betaalbare en toegankelijke zorgaanbod. Nu 2023 bijna voorbij is, zijn de CZ zorgpremies voor 2024 bekend. CZ blijft zich richten op kwaliteit en toegankelijkheid, met eenvoudige online mogelijkheden voor het regelen van zaken zoals declaraties. Voor persoonlijk contact biedt CZ ook de optie om langs te gaan bij een van hun kantoren.

CZ Zorgverzekering 2024

Premie vanaf:

€ 143,00 /mnd

Premie vanaf:

€ 145,85 /mnd

Premie vanaf:

€ 159,00 /mnd

Bekijk ook deze zorgverzekeringen:

Premie vanaf:

€ 131,95 /mnd

Premie vanaf:

€ 138,95 /mnd

Premie vanaf:

€ 138,95 /mnd

CZ Aanvullende zorgverzekering:

Bij CZ kun je kiezen uit zeven verschillende aanvullende verzekeringen: Start, Basis, Plus, Top, Jongeren, Gezinnen en 50+. Deze opties bieden de flexibiliteit om de aanvullende dekking te selecteren die bij jou past.

Deze pakketten dekken verschillende zorgbehoeften, zoals fysiotherapie, anticonceptie, kraamzorg, orthodontie en reisvaccinaties. Je kunt dus de aanvullende verzekering kiezen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

CZ Tandartsverzekering:

Je kan bij CZ kiezen uit twee verschillende tandartsverzekeringen.

Voordelen van CZ zorgverzekering:

  • Ruime keuze in zorgverleners
  • Aanvullende dekkingsopties
  • Keuzevrijheid

Check altijd eerst onze zorgvergelijker:

Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte zorgverzekering voor jou selecteert, raden we je aan altijd gebruik te maken van onze zorgvergelijker. Hier vind je uitgebreide informatie over zorgverzekeringen en kun je eenvoudig de verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Dit zorgt ervoor dat je met vertrouwen een zorgverzekering kiest die perfect aansluit op jouw behoeften en voorkeuren. 

CZ zorgverzekering vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of de aanbieding van CZ voor jou de beste deal is? Vergelijk dan nu hun zorgverzekering met die van andere verzekeringmaatschappijen met onze vergelijker. Je kunt je overstap naar een nieuwe verzekeringmaatschappij direct eenvoudig online regelen. Met de gratis overstapservice wordt jouw overstap snel en deskundig geregeld zodat jij snel kunt besparen op jouw zorgverzekering!

Contactgegevens CZ zorgverzekering.:

Telefonische klantenservice
088 555 77 77 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.

E-mailadres: info@cz.nl

Postadres
CZ
Postbus 5130
5004 EC Tilburg

Vergelijk andere deals!
Sim Only
vergelijken
Centraal Beheer autoverzekering
Auto verzekering vergelijken
FBTO autoverzekering
Zorgverzekering vergelijken