Vind direct de beste Mobiel deal!

Vergelijk alle mobiele deals:

Mobiel vergelijken

Mobiele abonnement vergelijken? Bij Goedkoperdanjedenkt kunt u direct vergelijken en vandaag nog overstappen. Wanneer u een bepaald mobiele toestel op het oog heeft, is het belangrijk om te vergelijken voordat u een abonnement afsluit. Om een mobiele abonnement te vergelijken is het van belang dat u deze vergelijkt op een onafhankelijke vergelijkingssite. Bij Goedkoperdanjedenkt bent u dan ook aan het juiste adres. Bekijk onze website en bereken direct de kosten voor uw mobiele toestel.

Waarom kiezen voor Goedkoperdanjedenkt?

Door het grote aanbod aan mobiele providers hebben wij een calculator waarbij u deze providers met elkaar kunt vergelijken. Met als doel om consumenten een transparant beeld te bieden van de actuele prijzen. Zo betaal je nooit meer teveel. Naast het vergelijken van mobiele abonnement kunt u bij Goedkoperdanjedenkt ook meer diensten vergelijken. Zo kunt u uw autoverzekering, energie, internet & TV, sim only en nog veel meer diensten vergelijken. Vergelijk daarom vandaag nog een van deze diensten om zo nooit te veel te betalen!

Bekijk mobiel deals van:

Ben-mobiel-logo__PadWzEwMCw1MCwiRkZGRkZGIiwwXQ

Waarom mobiel vergelijken?

Tegenwoordig zijn er genoeg aanbieders van mobiele telefoons. U kunt ervoor kiezen om bij deze providers een mobiel direct te kopen of dat u de mobiele telefoon in termijnen afbetaald. Vaak wordt er gekozen om een mobiele telefoon in termijnen af te betalen. Hiervoor zult u een mobiele abonnement moeten afsluiten bij deze provider. Naast het toestel, kunt u ook kiezen voor het aantal maandelijkse MB’s en belminuten. Wanneer u eenmaal uw keuze heeft gemaakt en uw abonnement heeft samengesteld kunt u gaan vergelijken. Zo bepaald u zelf welke provider het beste bij u past.

Ruime keuze

Het aanbod aan abonnementen is groot, maar dan ook heel groot. U kunt kiezen uit de nieuwste iphones of de nieuwste samsungs. Geheel gebaseerd op uw keuze waarvoor u de mobiel wilt gebruiken. Sommige mobiele telefoons zijn groter andere zijn weer kleiner. De ene is sneller en de ander weer wat langzamer. Daarnaast kunt u ook selecteren op opslag. Hoe meer GB opslag u nodig heeft, hoe duurder het mobiele abonnement zal zijn.

Stap direct over!

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld en uw abonnement heeft samengesteld, kunt u direct bepalen welke provider het beste bij u past. Door op knop ‘’bekijken’’ te drukken kunt u direct dit abonnement online afsluiten.

Vergelijk andere deals!

Centraal Beheer autoverzekering

Autoverzekering
vergelijken

Essent actie

Energie
vergelijken

FBTO autoverzekering

Zorgverzekering vergelijken

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan in alle gevallen en heet nummerbehoud. Bij het online afsluiten van een abonnement krijgt je altijd de optie om je huidige nummer mee te nemen. Het is echter wel zo dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. Bij sommige abonnementen is nummerbehoud gratis, bij anderen kan het eenmalig 5 euro tot 25 euro kosten.

Als je gebruik wilt maken van nummerbehoud is het belangrijk dat je niet zelf je abonnement opzegt bij je huidige provider! Dit zal de nieuwe provider voor je doen.

De G in 4G en 5G staat voor Generatie, dus 4G betekent 4e generatie netwerk en 5G 5e generatie netwerk. 5G is dus een nieuwere techniek waarbij hogere snelheden mogelijk zijn, volgens de belofte zo’n 10 keer sneller dan 4G en daarmee ook sneller dan WiFi verbindingen. In de praktijk is de snelheid echter afhankelijk van je bereik ter plekke.

De meeste GSM abonnementen leveren tegenwoordig 5G, maar er zijn ook nog goedkopere abonnementen waarbij je alleen de beschikking hebt over 4G. Als je eigenlijk helemaal geen internet op je mobiel nodig hebt of als je het alleen gebruikt voor Whatsapp, e-mail en verder eigenlijk weinig of niks, dan kun je nog prima uit de voeten met 4G. Wil je echter ook video’s of TV gaan kijken, of realtime willen gamen op je smartphone, of je smartphone gaan gebruiken als hotspot voor je tablet of laptop (tethering genoemd), dan is 5G onontbeerlijk.