De beste bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering nodig? Ontdek het hier.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken:

Centraal Beheer
Overal verzekerd (behalve in Amerika en Canada)
Verzekert schade aan anderen
Online afsluiten tot 20 medewerkers
1
Unive
Dekt ook geleende en gehuurde spullen
Afgestemd op uw branche
Gratis hulp bij cybercriminaliteit
Tot 10% pakketkorting
2

Waarom AVB vergelijken?

Door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken kan er veel geld bespaard worden zodra er inderdaad gebruik gemaakt dient te worden van de verzekering. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken kan zonder al teveel tijd te verliezen, omdat hier goede websites voor opgezet zijn. Let bij het vergelijken op de elementen die het meest belangrijk zijn voor jou en de onderneming. Wie is er bijvoorbeeld verzekerd, wat zijn de gevallen waarin de verzekeraar niet betaalt en hoe hoog is het eigen risico eigenlijk? Allemaal elementen die het verschil kunnen maken bij het bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken proces. Het kost niet veel tijd en kan je als ondernemer veel geld opleveren. Gedekt zijn tegen bedrijfsaansprakelijkheid is tegenwoordig erg belangrijk voor elk middel groot bedrijf.

Bedrijven dienen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden altijd wel de grootste voorzichtigheid betrachten om geen schade te veroorzaken aan have en goed van hun klanten. Een fout is nu eenmaal menselijk en kan het ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch voorvallen dat er zich incidenten voordoen welke leiden tot een forse schadeclaim. Dat kan je als bedrijf niet gebruiken en is het leuk wanneer je op zulke momenten terug kan vallen op de verzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven:

Dit zijn niet alleen de activa en de liquide middelen, maar ook de verzekeringen die het mogelijk maken om zonder zorgen het bedrijf draaiende te houden. Wat denk je bijvoorbeeld van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken? De meeste ondernemers kiezen inderhaast een verzekering maar vergeten hoe belangrijk het is om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken, drukte en werk gaan immers voor. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (avb verzekering) is namelijk van cruciaal belang in vele branches. Je wilt risico’s en toekomstige problemen vermijden en dat kan hiermee. Wees gedekt.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken bespaart geld:

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb) vergelijken bespaart de gemiddelde ondernemer echter veel geld en dan hebben we het niet alleen over de maandelijkse premie die betaald moet worden. Een bedrijf groeit in de meeste gevallen snel en als ondernemer sta je hier middenin. Je realiseert je in de meeste gevallen niet hoe snel de groei gaat en dat je in feite alle verzekeringen ontgroeit bent. Het is onvoorstelbaar hoeveel ondernemers er pas bij inbraak of brand achter komen dat zij de verzekeringen nooit vernieuwd of vergeleken hebben sinds de opening van de zaak.

Meer Diensten vergelijken?

Naast het vergelijken van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het ook mogelijk om zakelijke autoverzekeringen, boekhoudpakketten en nog veel meer diensten te vergelijken. Vergelijk vandaag nog via onze onafhankelijke website en zie direct of u voordeliger uitkomt.

Bekijk de bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering van:

Centraal Beheer autoverzekering

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade veroorzaakt tijdens het werken, waardoor het van groot belang is voor vele bedrijven. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een verzekering die speciaal gericht is voor bedrijven en wel op het gebied van aansprakelijkheid. De verzekering wordt ook wel de AVB verzekering genoemd. Alle werkzaamheden waar het bedrijf schade kan veroorzaken gedekt door zo een verzekering en geldt dat ook voor alle schade veroorzaakt door personeel. Bij een eenmanszaak is er geen sprake van personeel, maar kan de eigenaar nog altijd schade veroorzaken.

Het afsluiten van een verzekering behoedt de verzekerde voor heel wat ongerief en is het niet iets dat je achterwege moet laten. Het oogt van grote verantwoordelijkheid om de bedrijfsvoering veilig te stellen en jezelf dus in te dekken voor allerlei ongewenste oorzaken die geheel buiten de schuld van de uitgevoerde werkzaamheden liggen. Een ongeluk schuilt nu eenmaal in een hoekje en is het beter om voor onvoorziene omstandigheden verzekerd te zijn. Er schuilt dus bij het afsluiten van elke verzekering, verplicht of niet, dus altijd een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid in. Maar de vraag of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verplicht is, is nee. Het is niet officieel verplicht om het af te sluiten, wel handig. Maar in sommige gevallen is het verplicht in de branche of werkgevers, waardoor je er niet omheen komt.

Vergelijk andere deals!

Sim Only
vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken

Ohra logo

Zorgverzekering vergelijken