Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken? Bij Goedkoperdanjedenkt bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw autoverzekering vergelijken. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw autoverzekering. Wilt u vandaag nog overstappen? Dat kan, vul uw gegevens in en vergelijk direct.

Meest gekozen autoverzekeringen:

Autoverzekeringen vergelijken?

Bij Goedkoper dan je denkt vergelijkt u heel eenvoudig alle autoverzekeringsmaatschappijen. Hoe werkt het? Allereerst vult u uw gegevens in. Denk aan uw kenteken, postcode, huisnummer en uw geboortedatum. Op basis van deze gegevens wordt het bouwjaar van uw auto bepaald, uw woonplaats en uw leeftijd. De uitkomst van deze gegevens bepaalt hoeveel premie u maandelijks moet betalen. Waarna u de beste keuze kunt selecteren en direct kunt overstappen van autoverzekering.

Goedkoopste autoverzekering

Waarom autoverzekering vergelijken?

Niemand wil teveel betalen voor zijn of haar autoverzekering. Er zijn vandaag de dag ook vele verzekeringsmaatschappijen waar u een autoverzekering kunt afsluiten. Door het grote aanbod is het daarom niet altijd makkelijk om in een oogopslag te zien welke autoverzekering het beste bij u past. Goedkoperdanjedenkt brengt hier verandering in. Bij ons kunt u vandaag nog alle verzekeringsmaatschappijen vergelijken waar u een autoverzekering kunt afsluiten. Zo ziet u direct of u teveel betaald bij uw huidige maatschappij en of u voordeliger uitkomt bij een andere maatschappij.

De beste autoverzekering direct geregeld

Autoverzekering vergelijken? Bij Goedkoperdanjedenkt bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw autoverzekering vergelijken. Zo betaald u nooit meer teveel voor uw autoverzekering. Wilt u vandaag nog overstappen? Dat kan vul uw gegevens in en vergelijk direct.

Welke autoverzekering past bij jou?

Ontdek de verzekering die bij jou past

WA verzekerd

Een verzekering met minimaal Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Hiermee verzeker je je tegen schade die je veroorzaakt bij anderen. Doorgaans wordt voor auto's ouder dan 10 jaar voor deze dekking gekozen.

Beperkt Casco verzekerd

Beperkt Casco (ook WA Plus genoemd) verzekert je ook voor schade door externe factoren, bijvoorbeeld tegen een omvallende boom bij storm of schade door steenslag. Meestal wordt deze dekking gekozen voor auto's van 6 tot 10 jaar.

All Risk verzekerd

Dit is de meest uitgebreide dekking en verzekert je ook tegen schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt en tegen vandalisme. Bijvoorbeeld schade doordat je tegen een paaltje aanrijdt. All Risk wordt meestal voor auto's tot 6 jaar oud gekozen.

Jaarlijks autoverzekering vergelijken

Verzekeraars passen regelmatig de prijzen en hun voorwaarden aan. Vergelijk daarom elk jaar polissen van de verschillende aanbieders. Doe dit ook als er iets in je situatie wijzigt, bijvoorbeeld als je verhuist of een nieuwe auto koopt. De autoverzekering die dan het best past kan een compleet andere zijn dan je huidige polis.

Bekijk de autoverzekering deals van:

Vergelijk andere deals!

Sim Only
vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken

Ohra logo

Zorgverzekering vergelijken

Veelgestelde vragen

Wij kunnen voor verzekeringen geen inhoudelijke vragen beantwoorden of persoonlijk advies geven. Voor vragen en advies verwijzen wij je graag door naar de betreffende verzekeraar.

Ja, het aantal schadevrije jaren wordt altijd overgenomen door een nieuwe verzekeraar.

In Nederland is een autoverzekering met minimaal WA dekking verplicht voor alle auto’s die gebruik maken van de openbare weg.

Als je (tijdelijk) geen gebruik maakt van de openbare weg, dan kun je de auto laten schorsen bij de RDW. Tijdens een schorsing kun je ook de autoverzekering opschorten of opzeggen. Denk eraan dat de auto dan ook niet geparkeerd mag zijn op de openbare weg.

De auto moet door jou verzekerd zijn zodra deze op jouw naam is overgeschreven. Je kunt de verzekering van te voren al afsluiten en in laten gaan vanaf de dag dat de auto op jouw naam staat. Je hebt voor het afsluiten van een autoverzekering wel de meldcode nodig die op het kenteken staat. Als je de verzekering van tevoren wilt afsluiten vraag dan deze meldcode alvast op bij de verkoper.

Als je een autoverzekering afsluit en je wilt die direct of binnen enkele dagen in laten gaan, dan krijg je vaak eerst een voorlopige dekking. Dit betekent dat de verzekeraar je aanvraag nog moet beoordelen, maar dat je tot die tijd in ieder geval verzekerd bent indien je schade veroorzaakt.

Meestal hoor je binnen maximaal 5 werkdagen of je wel of niet definitief geaccepteerd bent voor de verzekering.