Vind direct de beste Incassobureau!

Vergelijk alle incassobureaus:

Werkzaamheden incassobureau:

Voordat je begint met het vergelijken van incassobureaus is het handig om te weten wat een incassobureau doet. Het incassobureau word veelal ingeschakeld voor het indienen van een vordering of voor het opmaken en versturen van een aanmaningsbrief. Door gebruik te maken van de diensten van een incassobureau ben je zeker dat je factuur voldaan word. De werkzaamheden van incassobureaus kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om incassobureaus te vergelijken. Zo zal het ene incassobureau wel internationale incasso verzorgen en het ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke incassobureau worden uitgevoerd.

Incassobureau kosten vergelijken

De kosten van incassobureaus kunnen nogal uiteenlopen. Het ene incassobureau hanteert een uurtarief terwijl het andere incassobureau een vaste prijs vraagt voor het incasseren van je facturen. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij incassobureaus om de incassobureau kosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een incassobureau is €55 per uur. 

 

 

Incassobureau inschakelen

Openstaande factuur? Niet betalende klant? Klanten die niet willen of kunnen betalen, zijn een bron van ergernis voor elke ondernemer. Hoe lang wacht je nog, totdat de klant jouw factuur betaalt? Wie het er niet bij wil laten zitten, kan altijd een incassobureau inschakelen om zijn vordering te innen.

Vergelijk andere deals!

T-Mobile internet

Mobiel
vergelijken

Essent actie

Energie
vergelijken

FBTO autoverzekering

Zorgverzekering vergelijken

Stel ons gerust al uw vragen

Heeft u vragen over het vergelijken van incassobureaus? Neem dan gerust contact met ons. Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te helpen.